Cerita Bersiri - Mencari Rumah Lelong - Taman Melati

 

Salam untuk semua. Hari ni aku nak ceritakan tentang pengalaman aku mencari rumah lelong. Dah lama sebenarnye aku plan nak beli tapi tak berapa berani & kurang pengalaman dalam bab rumah lelong nih. Jadi elok jugak kalau aku buat cerita bersiri ni, at least nanti kalau korang nak beli rumah lelong, boleh la rujuk pengalaman aku nih...

Sekarang nih aku tengah survey2 rumah kat area pandan indah, bandar sri permaisuri & taman melati. Last week aku ada pergi sendiri cari rumah lelong kat area taman melati tu. Tempatnya agak ok tapi mostly banyak apartment 2 bilik. Sesuai untuk orang2 bujang / student untuk menyewa. Kawasan nih mostly kalau nak lelong dalam harga reserve 60-70k. Korang rasa ok ke harga tu?

Apa pendapat korang ye?

2 komen:

Catat Ulasan

Apa komen anda tentang artikel di atas?

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca