Bangun Pagi2 Nak Pergi Auction...


sedap tak???


assalamualaikum...

pagi2 lagi aku dah bangun tido. semalam dah tido awal sebab malam kelmarinnya aku standby kat office. jadi tu kira balas tido la tu. dinner semalam pun aku pulun makan ikan siakap 3 rasa & tomyam campur. tu yang lagi lena nak tido awal.

pagi nanti aku akan pergi ke auction eon bank dekat the kings hotel jam 10:30 pagi. ada satu property tu dekat area mitc untuk dilelong. kawasan strategik. dijangka ramai bidder yang akan masuk bidding property ni. aku harap boleh dapat la property nih tapi tanak la bid tinggi2 sangat. kalau boleh dapat RP pun lagi bagus.

ok lah. nantikan keputusan auction nih nanti ye.

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca