Idaman Bayu @ Bandar Sri Sendayan - Bagus Untuk Flipping?


Salam untuk semua...

Semalam aku jadi driver utk wife aku, hantar gi keje kat Nilai. So, lunch time aku & wife aku pegi makan kat Giant BBN (Bandar Baru Nilai).

Masa tengah round2 nak makan ape, ternampak satu booth promote property ni. Macam yang korang tengok kat gambar tu, harga yang dia offer dalam RM298k. Tapi kalau korang book dalam 2 minggu nih, korang dapat 15% off...so lebih kurang harganya dalam 265k. Zero entry cost, free legal fee. Kalau korang buat loan 90% pun, kira dapat macam 100% jugak sebab dapat 15% off tadi.

Estimated time completion dalam akhir tahun 2011. Kalau korang tengok pada gambar kat atas tu, tempat tu akan jadi satu bandar yang setanding dengan bandar Seremban. Kata salesman tu, dalam 2015 akan jadi bandar besar la kat area tu...

So, korang rasa, bagus tak kalau property nih dibuat sebagai flipping? Mintak komen korang ye...

Mekasih...

9 komen:

Catat Ulasan

Apa komen anda tentang artikel di atas?

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca