Satu HTC Desire Menjadi Rebutan SETIAP HARI~!!


Salam...

Bukak paper hari ni, terpampang iklan contest dari maybank2u.com ...hadiahnye berupa sebuah HTC Desire untuk setiap hari sehingga 21 Oktober 2010. Teruja aku nak masuk...tapi sayangnye dalam T&C dah sebut, orang ISD takleh masuk, termasuk immediate famili jugak...maknenye wife aku, mak ayah aku pun takleh nak masuk...tensionnyee...rase nak apply tukar department je...huhu

Kalau korang tolong masuk contest ni bagi pihak aku boleh tak? huhu

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca