Cara Terbaik Settlekan Hutang Credit Card


Salam semua,

Actually aku tengah mencari pakej balance transfer (BT) yang paling best sekarang nih since that aku terase yang aku dah ter'spent' lebih guna credit card nih. Aku ada la buat survey online & jumpa FE tanya pasal BT nih, tapi aku nak cari jalan yang terbaik utk settlekan CC aku nih. Info yang aku boleh bagi kat korang cuma jumlah hutang je iaitu 4k & aku nak settlekan hutang nih dalam tempoh 6-12 bulan saje.

So harap jasa baik korang untuk memberikan cadangan korang yang bernas utk settlekan hutang aku nih. Kalau ada cadangan2 lain yang tak gunakan (BT) pun amat dialu-alukan.

Terima kasih banyak2...

4 komen:

Catat Ulasan

Apa komen anda tentang artikel di atas?

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca