Masalah Rumah Sewa Nuri Court

nuri court, rumah sewa
Nuri Court


Assalamualaikum...


Dipendekkan cerita, pada pukul 2 pagi hari ni aku dikejutkan oleh tenant aku di Nuri Court, Pandan Indah. Selalunya yang call aku pagi2 nih orang2 CSC je. Tapi bila tengok nama tenant aku yang naik, so kene la angkat.


Tenant aku call. Dia mengadu kat aku yang lampu bilik master bedroom jatuh. Terkejut beruk aku dibuatnya. Dia pun dah risau nak tido kat bilik tu. Lepas tu dia bagitau lagi yang ceiling kat living room macam nak mendap. Tangki air bocor. Wah, betul2 dapat combo surprises.


Aku cakap kat dia, pagi besok aku akan call repairman datang tengok & repairkan mana2 yang patut. Aku pun maybe plan nak naik KL besok, nak tengok sendiri macam mana keadaannya.


Kepada geng2 yang ada no2 repairman yang servicenye bagus, boleh la smskan kat aku @ 019-358 2281. Dulu ada no repairman, tapi selalu tak angkat. Mintak tolong ye...tq.

5 komen:

Catat Ulasan

Apa komen anda tentang artikel di atas?

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca