Al-Fatihah...

Assalamualaikum semua...

Sori sebab 2 hari bercuti dari meng'update' blog. Aku baru sebenarnye baru balik dari Terengganu kerana ada urusan pengkebumian arwah makcik aku. Semoga arwah dicucuri rahmat & ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh.

Tak sangka betul aku. Baru 2-3 hari lepas aku cerita pasal MLTA & MRTA.

Cuba bayangkan kalau korang di dalam kasut arwah makcik aku. Agak-agak macam keadaan orang-orang yang ditinggalkan? Lagi-lagi kita sebagai seorang ayah/suami, ada tanggungan di bawah masing-masing.

Nak ke korang tinggalkan hutang-hutang korang kat diorang?? Boleh jadik gila hidup balu & anak-anak korang tu...

Jangan lupa follow blog aku! Klik butang Follow di sebelah tu~!!

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca