Doa Akhir Tahun & Doa Awal Tahun

Doa Akhir Tahun & Doa Awal Tahun
Assalamualaikum semua,

Pejam celik, pejam celik, kita dah sampai ke tahun baru. Harap-harap, kita semua mempertingkatkan amalan kita supaya dapat mendekatkan diri kepada Allah

Dunia semakin porak peranda. Dah tak kenal pahala dan dosa, halal dan haram. Jadi, sama-sama kita lindungi diri kita masing-masing dari fitnah dunia ini.

Sila klik link kat bawah untuk download pdf file untuk doa akhir tahun dan doa awal tahun. Aku taknak berbincang bab pasal bid'ah ke ape ke. Yang penting, aku nak kita semua berdoa untuk melindungi diri kita masing-masing. Bab ganjaran-ganjaran yang digembar-gemburkan tu semua urusan Allah.


Sama-sama kita amalkan petang ini~!!

Jangan lupa follow blog aku! Klik butang Follow di sebelah tu~!!

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca