Sape Alviss Kong?

Assalamualaikum semua...

Aku tengok Google Insight pagi ni. Saje2 la nak tengok ape yang orang Malaysia search kat internet dalam 7 hari kebelakangan nih. Korang tengok la kat snapshot kat bawah nih.


Siapa Alviss Kong nih? Aku search kat internet lagi sekali. Aku jumpa link nih. Rupanya mamat nih bunuh diri kat salah satu apartment kat Cheras sebab frust putus cinta dengan awek dia. Yang menariknya, dia ada tulis last note dia kat facebook sejam sebelum dia bunuh diri. 

Apa la punya manusia. Pemikiran pendek sangat. Tujuan hidup hanya untuk bercinta...

p/s: Kesian kat orang macam nih. Nasib baik la kita nih orang Islam, tahu apa hukum bunuh diri nih.

p/s/s: Agak lepas nih, apartment tu akan kosong ke tak? Dah ada orang bunuh diri kat situ...ikut orang Cina, tempat tu dah jadik suwey...hehe

Jangan lupa follow blog aku! Klik butang Follow di sebelah tu~!!

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca