Lantai Bilik Air Aparment Leaking



Assalamualaikum semua...

2 hari lepas, aku dapat call dari Nuri Court Management office. Dia bagitau yang ceiling rumah bawah ada leaking. Then diorang cakap, memang leaking tu datang dari rumah aku. Aku dah mula risau. Owner rumah bawah tu mintak aku cepat2 datang repair.

Terasa jugak aku sekarang ni. Dah la baru lepas raya. Kena tengok balik duit saving yang aku dapat sejak aku buat rumah sewa ni. Dah tanya quotation dari plumber aku. Dia kata makan ribu2 jugak kalau nak repair lantai rumah leaking. Kena pecah tiles lagi. Hadui yaii...

Kengkawan ada tak pengalaman meng'repair' lantai rumah yang leaking ni? Mintak la tolong atau suggestkan plumber mana yang boleh harga yang berpatutan.

p/s: mintak tolong sangat2 ye. kesian kat owner rumah bawah tu. kena tunggu aku repair rumah...

Posted via Blogaway

Jangan lupa follow blog aku! Klik butang Follow kat sebelah tu~!!

9 komen:

Catat Ulasan

Apa komen anda tentang artikel di atas?

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca