Seminar Hartanah Lagi!

Klik Jangan Tak Klik!
Assalamualaikum semua...

Aku nak ucapkan syabas dan tahniah kepada mereka yang dah mendaftarkan diri dan menghadiri Seminar Hartanah anjuran TuanBri Satu Solution pada cuti sekolah yang lepas. Harap dengan ilmu yang diperolehi dapat membantu korang untuk mengorak langkah lebih jauh dalam bidang pelaburan hartanah ini.

Ada lagi ke yang tak pergi lagi??!

Kepada mereka yang belum pergi lagi, masih belum terlambat lagi. Seminar ini telah dilanjutkan dengan jadual baru telah dikeluarkan oleh pihak Satu Solution.

Jadi, apa tunggu lagi, book la seat masing-masing ye. Tempat terhad!!!


----------------------------------------------------------------------------------

Masih ada lagi yang ragu-ragu untuk menceburkan diri dalam bidang pelaburan hartanah?

Masih lagi tercari-cari di mana nak mempelajari ilmu pelaburan hartanah?

TuanBri
Kini, peluang untuk mempelajari teknik mudah ilmu pelaburan hartanah terbuka luas kepada korang. Pihak Satu Solution Corporate Services kepunyaan TuanBri, seorang penulis blog & seorang pelabur hartanah yang terkenal akan mengadakan Seminar Hartanah bertempat di Bandar Sri Permaisuri, Cheras pada tarikh-tarikh yang telah ditetapkan di bawah:

TarikhHariMasaLokasi
17 Januari 2012 Selasa 7.45 pm Bdr Sri Permaisuri, Cheras
18 Januari 2012 Rabu 7.45 pm Bdr Sri Permaisuri, Cheras
19 Januari 2012 Khamis 7.45 pm Bdr Sri Permaisuri, Cheras
27 Januari 2012 Jumaat 7.45 pm Bdr Sri Permaisuri, Cheras

Dengan bermodalkan sebanyak RM25 (untuk seminar yang sepatutnya berharga lebih dari RM300), korang boleh mempelajari teknik-teknik simple, lagi penting, dalam pelaburan hartanah.

TETAPI AWAS, tempat amatlah terhad. HANYA 30 seat dalam satu-satu masa.

Cepat, jangan lepaskan peluang ini sementara seat masih ada!

Klik Jangan Tak Klik!
Jangan lupa follow blog aku! Klik butang Follow di sebelah tu~!!

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca