Fatwa Terbaru Tentang Hukum ASB & ASN

asb haram, asn haram, hukum asb asn
Melabur dalam ASN & ASB hukumnya haram!
Assalamualaikum semua...

Mungkin ada yang dah tau, tapi rasa ramai lagi yang tak tau. Jadi, kepada yang tak tau, aku nak share dengan korang semua tentang fatwa terbaru dari jawatankuasa Majlis Fatwa Negeri Selangor tentang hukum ASB & ASN.



Dari Jabir Al-Ja’fi daripada Ibnu Mas’ud:
ما اجتمع الحلال والحرام إلاغلب الحرام الحلال
Maksudnya : “ Tidak bercampur antara yang halal dan yang haram, melainkan mengalahkan yang haram atas yang halal.”


p/s: tepuk dada, tanya iman. banyak lagi lubuk kekayaan yang halal. tinggal kita je rajin ke tidak untuk mencarinya. dah lama aku tinggalkan ASB...

Jangan lupa follow blog aku! Klik butang Follow di sebelah tu~!!

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca