Jualan Pembukaan Di AbangKarpet.com


Assalamualaikum semua.

Salam hujung minggu kepada semua!

Hari ni, aku & isteri nak melancarkan jualan pembukaan gedung online milik kami - AbangKarpet.com. Tak perlu diterangkan lagi apa yang aku jual. Dari nama domain tu sendiri, korang dah dapat agak apa yang kitorang jual kan? Hehe.

Jadi, kepada mereka yang berminat nak membeli (sambil menderma) karpet dengan harga yang amat berpatutan, silalah layari laman web kami di Abang.Karpet.com

Untuk pengetahuan semua, 10% dari keuntungan jualan akan didermakan kepada mereka yang memerlukan. Penerima derma ini akan diumumkan setiap bulan di laman web kami.

p:s Marilah membeli sambil menderma!

Jangan lupa follow blog aku! Klik butang Follow di sebelah tu~!!

1 komen:

Catat Ulasan

Apa komen anda tentang artikel di atas?

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca