Big Bad Wolf Malaysia 2012 Sesak!

big bad wolf

3 juta buku???

Aku takde la dok kira ada 3 juta ke tak, tapi memang banyak la buku yang di jual di pesta buku Big Bad Wolf kat Mines semalam.

big bad wolf
Pintu masuk Big Bad Wolf
Tahun nih, Big Bad Wolf menjual kesemua 3 juta buku-buku dengan harga potongan diskaun menarik antara 75% hingga 95%! Bila tengok harga-harga buku kat situ, kebanyakan range harga buku kat sana dalam range RM5 hingga ke RM20! Murah tuuu!!

big bad wolf
Ramainya yang datang!
Pesta buku ini diadakan di Mines International Exhibition & Convention Centre, sebelah The Mines, dari 7-23 Disember. Yang bestnye untuk first 3 hari nih (sampai hari nih la), dia akan buka 24 jam! So takde alasan la kalau tak sempat nak pegi!

big bad wolf
Beli, jangan tak beli...banyak buku tu!
Kepada pemegang kad kredit OCBC, korang boleh dapat tambahan diskaun sebanyak 5% kalau korang bayar dengan kad kredit tersebut. Korang juga boleh buat EzyPay dengan 0% interest untuk 6 bulan dengan kad kredit OCBC tu.

big bad wolf
Sambaran aku hari semalam...
Ape lagi! Korang yang tak pergi lagi tu, pergi la sekarang!

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca