Seminar Hartanah Tuan Bri Versi Raya 2013

Seminar Pelaburan Hartanah

Assalamualaikum semua...

Macammana dengan sambutan hari raya tahun ini?
Lebih meriah atau sama sahaja seperti yang lepas ?
Banyak dapat duit raya tahun ni?
Dah tak tau apa nak buat dengan duit raya tu? 

Kalau macam tu, marilah sama-sama kita menambahkan ilmu pelaburan kita dengan menghadiri Seminar Hartanah anjuran Satu Solution Corporate Services di bulan Syawal ini!


Seminar Pelaburan Hartanah
TuanBri
Kini, peluang untuk mempelajari teknik mudah ilmu pelaburan hartanah terbuka luas kepada korang. Pihak Satu Solution Corporate Services kepunyaan TuanBri, seorang penulis blog & seorang pelabur hartanah yang terkenal akan mengadakan Seminar Hartanah pada tarikh-tarikh yang telah ditetapkan di bawah:



Apa yang akan dikongsikan dalam Seminar Ringkas Ini ?

1) Teknik Asas Pelaburan Hartanah
2) Rahsia 10 Biji dalm 10 
Tahun
3) Roadmap utk FRESH/Tiada 
Rumah lagi
4) macam-macam ada....

 Dengan bermodalkan sebanyak RM40 (untuk seminar yang sepatutnya berharga lebih dari RM300), korang boleh mempelajari teknik-teknik simple, lagi penting, dalam pelaburan hartanah.

TETAPI AWAS, tempat amatlah terhad. HANYA 30 seat dalam satu-satu masa.

Jadi, cepat, jangan lepaskan peluang ini sementara seat masih ada!

Seminar Pelaburan Hartanah
Klik Jangan Tak Klik!
Anda suka blog saya? Sokonglah blog saya dengan klik pada iklan di laman blog ini! Terima kasih.

Blogger Hartanah & Kewangan

Blog Yang Saya Baca